Ventspils dome sadarbībā ar Latvijas Tirgotāju asociāciju un Latvijas Pašvaldību savienību aicina ventspilniekus pieteikt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus konkursam "Latvijas Labākais tirgotājs 2011".

Konkurss "Latvijas Labākais tirgotājs" notiek kopš 1995. gada, to rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašu sabiedrību.

Konkurss notiek divās kārtās: pirmā kārtā nosaka pilsētu un novadu labākos uzņēmumus, kas tālāk piedalās otrajā kārtā valsts mērogā.

Aptaujas pirmajā kārtā ventspilnieki un pilsētas viesi aicināti līdz 1. augustam pašvaldības portālā komentāros pie ziņas norādīt uzņēmumus, kuri viņu vērtējumā ir labākie šādās grupās: pārtikas preču veikali;  rūpniecības preču veikali; specializētie veikali; pakalpojumu sfērā strādājošie uzņēmumi;  veikalu tīkli;  degvielas uzpildes stacijas; aptiekas.

Pēc aptaujas pirmās kārtas rezultātu apkopošanas tiks organizēta 2.kārta, kurā būs iespējams balsot par aptaujas pirmajā kārtā iedzīvotāju izvirzītajiem uzņēmumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: