Saeima ceturtdien lems par Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas deputāta Gundara Daudzes atsaukšanu no Saeimas spīkeres biedra amata, viņa vietā darbam prezidijā tiks virzīts Jānis Vucāns, informē ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Parlamenta ārkārtas sēdes darba kārtība liecina, ka tajā iekļauts jautājums par deputāta Daudzes atsaukšanu no Saeimas priekšsēdētājas biedra amata. Brigmanis apstiprināja, ka šim amatam jau ceturtdien virzīs Vucānu. Viņš esot cilvēks, kas sevi ir pierādījis, strādājis arī Saeimas Budžeta un finanšu komisijā, norādīja ZZS frakcijas vadītājs.

"Viņam ir jārēķinās, ka būs jāvada Saeimas sēdes. Ja cilvēks grib būt par deputātu, nepietiek, ka ir tikai viens ampluā, viņam ir jābūt plašām zināšanām," pārliecināts par Vucāna spējām pildīt jaunos pienākumus ir Brigmanis.

Vucāns un Daudze pārstāv vienu partiju ‒ "Latvijai un Ventspilij".

Jau ziņots, ka Daudze kļuvis par jaunā Valsts prezidenta Andra Bērziņa kancelejas vadītāju. Viņš ir apturējis savu darbību partijā "Latvijai un Ventspilij", kas ir viena no ZZS sastāvā ietilpstošajām partijām.

nra.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: