Profesionālās meistarības konkursa 1. kārtā un uzņēmuma atvērto durvju dienā pašvaldības SIA „Ventspils reiss” bāzes teritorijā autobusu vadītājiem bija iespēja cīnīties par tiesībām pārstāvēt uzņēmumu Latvijas Pasažieru pārvadātāju spartakiādē.

Piedalīšanās šajā pasākumā ir laba iespēja vēlreiz apliecināt „Ventspils reisa” autobusu vadītāju augsto profesionalitāti. Jau otro gadu īpaša uzmanība tiek pievērsta disciplīnai, ko dēvē par figurālo braukšanu ar MERCEDES BENZ -303. Tā vistiešāk apliecina autobusu vadītāju profesionālās meistarības iemaņu un prasmju līmeni. Šoferiem, kas ikdienā vada modernus transporta līdzekļus, nav nemaz tik vienkārši piemēroties braukšanai pa grantētu ceļu ar novecojušu autobusu. Šajā disciplīnā kā mikrokomanda startēs divi uzņēmuma autobusu vadītāji, kas demonstrēs gan savas braukšanas, gan apkalpošanas kultūras prasmes.

 

Labākos rezultātus atlasē uzrādīja pilsētas mazo autobusu vadītāji Gatis Gŗīnbergs un Māris Gūtmanis, kā arī starppilsētu autobusu vadītāji Uldis Reinolds un Ainārs Naudiņš. Jāpiebilst, ka arī iepriekš viņi apliecinājuši savu braukšanas prasmi dažādos konkursos uzņēmuma un arī valsts līmenī.

 

Atvērto durvju dienas apmeklētāji varēja ne tikai vērot notiekošo, bet piedalīties arī autobusu vadītāju vērtēšanā, piešķirot skatītāju simpātiju balvu, kuru saņēma Gatis Grīnbergs un Imants Tropiņš.

 

Veselības spartakiādē iespējams piedalīties ne tikai komandas sporta veidos – jautrības stafetē, cīņā uz baļķa, volejtenisā un airēšanā, nakts zolītes turnīrā un uzņēma vadītāju divcīņā, bet arī pacīnīties individuāli, piemēram, šķēpa mešanā vai makšķerēšanā, kā arī citās disciplīnās.

 

Piedalīšanās veselības spartakiādēs un dažādos sporta pasākumos uzņēmuma darbiniekiem jau kļuvusi par tradīciju, un nokomplektēt komandu parasti nav grūti. Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” vadība uzskata, ka vislabāk kolektīvu saliedēt un iepazīt var tieši šādās neformālās tikšanās reizēs, tāpēc ar uzņēmuma atbalstu „Ventspils reisa” komanda šogad jau piedalījusies NordeaRīgas maratonā un Ventspils Piedzīvojuma parka pusmaratonā, kuros uzrādīti labi rezultāti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: