Jūlijā un augusta sākumā, Pilsētas svētkus ieskaitot, Ventspils zivju konservu kombināts plāno apturēt zivju kūpināšanu.

Tas tiks darīts, lai samazinātu dūmu un smaku izplatīšanos atpūtas un pilsētas pludmales zonas tuvumā aktīvajā tūrisma sezonas laikā. Uzņēmuma vadība plāno šajā laikā veikt iekārtu profilaktisko remontu. Efektīvāku smaku problēmas risinājumu zivju kūpināšanas laikā uzņēmums pagaidām nevar piedāvāt.

Tehniskais direktors Guntis Tauriņš uzskata, ka problēmu varētu atrisināt dūmu ģenerators ar filtriem, kas drīzumā tiks uzstādīts citos līdzīgos uzņēmumos. Ja ģenerators būs efektīvs to, iespējams, uzstādīs arī Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: