Līdz 1.novembrim Sociālais dienests pansionāta un bērnu nama „Selga” ceturtajā stāvā plāno izveidot „Jauniešu māju”.

Projekta „Jauniešu mājas” izveide Ventspils pilsētas domes Sociālā dienesta pansionātā un bērnu namā "Selga” mērķis ir nodrošināt Ventspils pilsētas bērnu namā „Selga” esošo bērnu sagatavotību dzīvei ārpus ārpusģimenes aprūpes iestādes pēc pilngadības sasniegšanas, nodrošinot labvēlīgu vidi un priekšnoteikumus patstāvīgas dzīves iemaņu veidošanai.

Sešu mēnešu laikā ir plānots izveidot „Jauniešu māju”- veikt kosmētisko remontu virtuvē, mācību telpā, saimniecības telpā, trīs dzīvojamās istabās un gaitenī, kā arī iegādāties iekārtas un inventārs virtuvei, mācību telpai, saimniecības telpai.

Projekta ietvaros tiks veikta arī jauniešu un personāla apmācība, un īstenots pieredzes apmaiņas brauciens uz Liepājas bērnu namu.

Projekta kopējās izmaksas veido 23 580 LVL , t.sk, Labklājības ministrijas finansējums - 18 864 LVL, kas ir 80% no projekta kopējām izmaksām, savukārt Ventspils pilsētas pašvaldībai jānodrošina līdzfinansējums projekta īstenošanai 4 716 LVL apmērā jeb 20% no kopējām projekta izmaksām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: