Ventspils mērs Aivars Lembergs vēlreiz apstiprinājis, ka tiešām ir aizmirsis, kāda ciparu kombinācija ļauj piekļūt viņa darba kabineta seifam, bet tā lietošanas instrukcija varētu būt ieslēgta metāla skapī.

«Seifu neesmu lietots jau četrus gadus un sākumā man pat sajuka, cik reizes tā ripa īsti jāgriež. Domāju, ka atceros, bet izrādījās – nē. Tajā seifā tiešām nekā nav. Varbūt vienīgi seifa lietošanas instrukcija, kuru nevaru atrast,» Ventspils mērs piektdien atklāja žurnālistiem iknedēļas preses konferencē.

Noskatieties komentāru par situāciju ar šobrīd slavenāko seifu Latvijā

Kopumā komentējot KNAB uzsāktās aktivitātes, Lembergs atzina, ka no tiesneša rakstītā lēmuma par kratīšanas izdarīšanu ne viņš, ne viņa advokāti nav sapratuši gandrīz neko, bet publiskajā telpā pieejamie materiāli ļauj spriest, ka viss šis stāsts esot visai absurds. «Šlesers izplānoja, ka Lembergs izspiedīs kukuli no Šlesera. Tā būtu Rīgas Brīvostas reklāmas Mēdiju nama izdevumos. Turklāt es šo naudu jau esot saņēmis. Tā es no Mēdija nama neesmu neko saņēmis, rakstīšu vēstuli Mēdiju nama un interesēšos, kur ir mans kukulis un kāpēc es to vēl neesmu saņēmis,» ironiski spriež Lembergs.

Noskatieties komentāru par situāciju ar tiesībsargājošo instanču darbošanos

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: