Rotaļāšanās kopā ar bērnu ir lielisks un saturisks veids, kā kopā pavadīt brīvo laiku visai ģimenei. Spēles nav paredzētas tikai izklaidei vai jautrības gūšanai - spēlējoties bērns izzina pasauli un apgūst kaut ko jaunu.

Veikalos piedāvāto rotaļlietu klāsts ir ļoti plašs, tomēr nereti bērni labprātāk izvēlas spēlēties ar sadzīves priekšmetiem vai vecāku pagatavotām rotaļlietām. Par mīļāko rotaļlietu var kļūt kartona kaste, kurā izgrieztas durvis, vai dēlis, uz kura uzzīmēta smaidīga sejiņa. Iespējams, tieši šis ir īstais brīdis, lai atcerētos savas mīļākās vai kārotākās rotaļlietas un censtos tās izgatavot.

Šādu mērķu vadīti celtniecības portāls varupats.lv ciešā sadarbībā ar "Daba Laba" piedāvā konkursu, kurā var iesniegt paša darinātās rotaļlietas aprakstu un tā tapšanas fotogrāfijas un iegūt balvu.

Rotaļlietu konkursā uzvarēs tā ideja, kura interneta balsojumā saņems lielāko punktu skaitu, tādejādi iegūstot konkursa galveno balvu – dāvanu karti 100 latu vērtībā no būvmateriālu veikala „Depo”. Savukārt par veicināšanas balvām rūpēsies tūrisma portāls dabalaba.lv.

Lai pieteiktos konkursam, atliek veikt 3 vienkāršas darbības:

Piedalīties var ikviens, tādejādi sagādājot prieku gan sev, gan ģimenei. Uzvarētāju interneta balsojumā noteiks portāla varupats.lv apmeklētāji, balsojot par sev tīkamo darbu no 2011.gada 9.maija līdz 2011.gada 20. jūnijam.

Iepazīsties ar konkursa nolikumu un sekot līdzi jaunumiem var konkursa mājas lapā www.varupats.lv/konkurss.

Informācijai:

SIA „Varu Pats” ir Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatora uzņēmums, kas apvienojis profesionāļus IT, multimediju un celtniecības jomās, kuri, ieguldot savas teorētiskās, praktiskās zināšanas un dzīves pieredzi, rada celtniecības portālu, kura apmeklētājiem galvenais ieguvums būs celtniecības pamācības itin visās jomās. 

SIA „Varu Pats” kontakti: tālr.: +371 28851870, E-pasts: portals@varupats.lv, www.varupats.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: