Šodien plkst.10 Kultūras centrā notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju un Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējuma piesaistes iespējām.

Semināra dalībnieki tiks informēti par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu programmas "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" nosacījumiem un aktualitātēm, kā arī par biežāk pieļautajām kļūdām projektu sagatavošanā un ieviešanā. Pasākuma laikā tiks pastāstīts arī par ēku siltināšanas ieguvumiem un par to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta. Pasākuma laikā par pieredzi renovācijas projektu īstenošanā pastāstīs pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš.

Uz semināru tiek aicināti māju apsaimniekošanas uzņēmumi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie, dzīvokļu īpašnieku korporatīvās biedrības un dzīvokļu īpašnieki.

Pasākumu organizē EM un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību, Kurzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centru, Kurzemes reģionālo enerģētikas un attīstības aģentūru un Ventspils pilsētas domi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: