Ventspils pilsētas dome aicina uz attīstības virzienu līdz 2020. gadam un aktualizētās pilsētas attīstības programmas 2007.-2013.gadam sabiedriskās apspriešanas sanāksmi.

Pašvaldība aicina ikvienu ventspilnieku iepazīties ar sagatavoto vienoto pašvaldības attīstības plānošanas dokumentu un piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē, kas notiks trešdien, 13.aprīlī, plkst. 17.30 Ventspils pilsētas domes Kultūras centrā Lielajā zālē.

Sabiedriskajā apspriešanā piedalīsies Ventspils pilsētas Domes pārstāvji un vienotā pašvaldības attīstības plānošanas dokumenta izstrādātāji. Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvāta apspriežamā plānošanas dokumenta prezentācija un būs iespēja uzdot jautājumus un izteikt priekšlikumus.

Kā jau iepriekš ziņots, domājot par savas pilsētas nākotnes attīstību, Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar SIA „Grupa 93” un SIA „Estonian, Latvian & Lithuanian Environment” sagatavojusi Ventspils pilsētas attīstības virzienus līdz 2020.gadam un aktualizētu Ventspils pilsētas attīstības programmu 2007.-2013.gadam.

Sabiedriskās apspriešanas materiāli laikā no 2011.gada 14.martam līdz 2011.gada 26.aprīlim pieejami Ventspils pilsētas domes 2.stāva sēžu zāles priekštelpā (Jūras ielā 36), Ventspils Galvenajā bibliotēkā (Akmeņu ielā 2/4), Gāliņciema bibliotēkā (Kuldīgas ielā 110), Pārventas bibliotēkā (Tārgales ielā 4) un Ventspils Augstskolas bibliotēkā (Inženieru ielā 101) šo iestāžu darba laikā un jebkurā laikā Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: