Ieskaties un uzzini 7 noderīgus padomus, kas liks tavai ādai mirdzēt! Pareiza ādas kopšana ar Dr. Hauschka, ādas aizsargāšana no UV starojumiem un vēl…

Kā rūpēties par savu ādu?

Skaista, veselīga un mirdzoša ķermeņa pamatā ir rūpes par sevi. Visbiežāk mēs vislielāko uzmanību pievēršam tieši sejas ādas kopšanai un pārējā ķermeņa ādas kopšana paliek novārtā, kā arī mūsdienu dzīves steigā un burzmā mūsu āda bieži cieš no stresa, piesārņojuma un nolaidības. Ņemot vērā pieejamo ādas kopšanas līdzekļu un padomu pārpilnību, var būt grūti noteikt labāko pieeju. Tādēļ šajā rakstā aplūkosim noderīgus padomus, kas palīdzēs Jums iegūt skaistu un veselīgu ādu. Parūpējies par savu ādu ar Dr. Hauschka produkciju.

  1. Izpratne par savu ādas tipu

Pirmais solis efektīvas ādas kopšanas procedūras izveidē ir saprast savu ādas tipu. Parasti ir četras galvenās kategorijas: normāla, sausa, taukaina un kombinēta āda. Jūsu ādas tipa noteikšana palīdzēs Jums izvēlēties piemērotus produktus un pielāgot ādas kopšanas režīmu, lai risinātu konkrētas problēmas.

  1. Ādas attīrīšana

Regulāra ādas attīrīšana ir jebkuras ādas kopšanas rutīnas stūrakmens. Attīrīšana noņem netīrumus, sviedrus un citas baktērijas, novēršot poru aizsprostošanos. Izvēlieties maigu, pH sabalansētu attīrīšanas līdzekli, kas piemērots Jūsu ādas tipam, piemēram, Dr. Hauschka dušas krēmu. Tas ne tikai mazgāšanas laikā noņem visus netīrumus, bet vienlaikus arī piešķir ādai nepieciešamo mitrināšanu, baro un lutina to. Izvairieties no asām ziepēm vai sulfātus saturošiem tīrīšanas līdzekļiem, jo tie var padarīt sausu un izraisīt kairinājumu.

  1. Lietojiet ķermeņa skrubi

Eksfoliācija palīdz atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām, padarot ādu gludāku un starojošāku. Tomēr ir svarīgi nepārspīlēt, jo pārmērīga ķermeņa skrubja lietošana var izraisīt kairinājumu un iekaisumu. Izvēlieties maigu skrubi un lietojiet to tikai 2-3 reizes nedēļā.

  1. Regulāri mitriniet ādu

Pienācīga mitrināšana ir ļoti svarīga, lai saglabātu elastīgu un veselīgu ādu. Pēc mazgāšanās dušā vai vannā uzklājiet mitrinošu krēmu vai eļļu, lai saglabātu mitrumu un novērstu ādas sausumu. Meklējiet mitrinātājus ar tādām sastāvdaļām kā hialuronskābe, glicerīns vai šī sviests, kas palīdz mitrināt un barot ādu. Lieliska izvēle ir ķermeņa krēms Dr. Hauschka Body Care, kas izceļas ar blīvu konsistenci un spēju dziļi mitrināt un barot ādu. Šis krēms nesatur silikonus.

  1. Aizsargājiet ādu no UV starojumiem

Saules UV starojums var izraisīt priekšlaicīgu novecošanos, pigmentāciju un pat ādas vēzi. Aizsargājiet ķermeņa ādu. Katru dienu, pat mākoņainās dienās, uz sejas uzklājiet kvalitatīvu saules aizsargkrēmu ar vismaz 30 SPF. Vasarā SPF uzklājat uz visa ķermeņa. Neaizmirstiet, ka tas jāuzklāj atkārtoti ik pēc divām stundām vai biežāk, ja peldat vai svīstat.

  1. Iekļaujiet savā ādas kopšanas rutīnā antioksidantus

Antioksidanti, piemēram, C vitamīns, E vitamīns un zaļās tējas ekstrakts, var palīdzēt aizsargāt ādu no apkārtējās vides radītiem bojājumiem un veicināt ādas jauneklīgu izskatu. Meklējiet ķermeņa losjonus vai serumus, kas bagātināti ar antioksidantiem, lai tos iekļautu savos ādas kopšanas rituālos.

  1. Ievērojiet veselīgu dzīvesveidu

Jūsu ādas kopšanas rutīna nebeidzas ar produktiem - tā ietver arī dzīvesveida izvēles, kas var būtiski ietekmēt Jūsu ādas veselību. Uzturiet sabalansētu uzturu, kas bagāts ar augļiem, dārzeņiem un omega-3 taukskābēm, uzturiet mitrināšanu, dzerat daudz ūdens, regulāri vingrojiet, lai uzlabotu asinsriti un veicinātu ādas veselību, kā arī pievērsiet uzmanību pietiekamam miega daudzumam.

Ievērojot šajā rakstā aprakstītos padomus, Jūs varat kopt un aizsargāt ādu, nodrošinot, ka tā būs veselīga, starojoša un elastīga gadiem ilgi. Atcerieties, ka galvenais ir pastāvība - šodien piešķiriet prioritāti savas ādas veselībai.

Lasi vēl