Svētdien, 10. decembrī, koncertzālē “Latvija” norisinājās ikgadējais labdarības koncerts “No debesīm es atnesu…”, pulcējot ventspilniekus un viesus, kuri atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” koncerta laikā saziedoja 4048 eiro.

Koncerta apmeklētājus ar jaunām un visiem zināmām svētku melodijām priecēja popgrupas ”Jūras akmentiņi” dziedātāji Lūcijas Boitmanes vadībā. Labdarības koncertu muzikāli bagātināja īpašie viesi – dziedātāji Dainis Skutelis un Katrīna Bindere. Muzicēja arī flautu trio Ainas Lodziņas vadībā. Kā ierasts, īpašu priekšnesumu bija sagatavojuši arī “Cimdiņa” bērni.

Saziedotie līdzekļi nodoti atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām ”Cimdiņš” bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem – īpašiem palīglīdzekļiem ikdienas dzīves uzlabošanai.

Koncertu organizē politiskā partija “Latvijai un Ventspilij”. Atbalsta partijas valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Organizatori pateicas ikvienam par klātbūtni, labām domām un ziedojumiem! Darīsim pasauli labāku! Sirsnīgus, gaišus un siltus Ziemassvētkus!

 

Politiskā partija "Latvijai un Ventspilij"

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Promenenc 11.12.2023, 12:13:15

    Interesanti kāpēc koncerts nenotika baznīcā kā katru gadu? Vai Baptistu draudzei beidzot ieslēdzās sirdsapziņa Dieva priekšā, lai vairs nekalpotu smagos noziegumos apsūdzētam un viņu troļļu armijai?

  • 0
    Covid 19-24.ventspils.lv 11.12.2023, 16:04:07

    Varbūt jaunais sludinātājs vairs negrib nekādas štelles ar Dieva noliedzēju?
    https://jauns.lv/raksts/zinas/14274-svetmocekla-ordena-kavalieris-lembergs-izradas-rudits-ateists

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: