Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Kurzemes Rehabilitācijas centrs Ventspilī darbojas jau vairāk nekā gadu. Ņemot vērā arvien pieaugošo pieprasījumu un apzinot iespējas, slimnīca plāno uzsākt rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu arī sestdienās.

Lai noskaidrotu, vai un kādus rehabilitācijas pakalpojumus pacientiem piedāvāt sestdienās, slimnīca aicina iedzīvotājus aizpildīt nelielu aptaujas anketu. Anketas aizpildīšana aizņems aptuveni 2 minūtes laika, savukārt rezultāti būs noderīgi, plānojot turpmāko Rehabilitācijas centra darbu un nodrošinot, ka nepieciešamos pakalpojumus iedzīvotāji var saņemt pēc iespējas ātrāk.

Aizpildīt aptaujas anketu līdz 3. decembrim iespējams ŠEIT!

Par Kurzemes Rehabilitācijas centru

Kurzemes Rehabilitācijas centrā sniedz dažādus medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus, lai nodrošinātu indivīda ar funkcionāliem traucējumem atgriešanos vidē pēc dažādām iegūtām vai iedzimtām traumām/saslimšanām.

Izbūvēta plaša fizioterapijas zāle ar specializētiem rehabilitācijas trenažieriem, kur pacienti var darboties gan paši, gan speciālistu uzraudzībā. Savukārt virtuālās realitātes telpā, kā arī izmantojot robottehnoloģijas, pacientiem iespējams veikt vingrinājumus, uzlabot kustību amplitūdu un sekot progresam ar jauno tehnoloģiju un spēles elementu palīdzību.

Centrā pieejamas daudzveidīgas hidroterapijas iespējas – ūdens un fizikālās procedūras, sāls istaba, siltumterapija, kā arī Latvijā unikāls baseins ar paceļamo grīdu un caurredzamu stikla sienu, nodrošinot, ka baseina dziļums tiek pielāgots pacientam un vingrojuma specifikai, savukārt speciālists var uzraudzīt vingrojumu izpildi, arī neatrodoties baseinā.

Izbūvētajos un aprīkotajos kabinetos darbu veic fizikālās terapijas un medicīnas ārsti, fizioterapeiti, ergoterapeiti, audiologopēds, klīniskais psihologs un citi funkcionālie speciālisti.

Pieejamas arī fizioterapijas grupu nodarbības, tai skaitā nodarabības topošajām māmiņām un jaunajām māmiņām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: