Ventspilī izvietotas kastes ar smilts un sāls maisījumu ietvju kaisīšanai slidenā laikā. Iedzīvotāji lūgti būt saprotošiem un ņemt vērā, ka pretslīdes kaisāmais materiāls kastēs ar pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” logotipu paredzēts tikai uzņēmuma sētnieku vajadzībām.

Visā pilsētā, vietās, kur PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” nodrošina ietvju uzturēšanu, izvietotas kopsummā 200 kastes, kas piepildītas ar smilts un sāls maisījumu, lai nepieciešamības gadījumā sētnieki varētu veikt ietvju kaisīšanu, tādējādi gādājot par gājēju drošību un ērtībām. Būtiski ņemt vērā, ka smilts un sāls maisījums, kas atrodas marķētās kastēs ar PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” logotipu un norādi “Smilts sāls maisījums paredzēts TIKAI PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” sētniekiem!” nav paredzēts koplietošanai. Pretējā gadījumā, ja pretslīdes kaisāmais materiāls ir izlietots patvaļīgi, uzņēmuma sētniekiem var būt ierobežotas iespējas darīt savu darbu.

Privātmāju īpašnieki (fiziskas personas), kuriem īpašumam piegulošā teritorija robežojas ar ietvi, no 15. novembra Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādē “Ventspils Komunālā pārvalde” var pieteikties bezmaksas smilts un sāls kaisāmā materiāla saņemšanai. Pakalpojumu var pieteikt, zvanot pa tālr. 63624269 darba dienās no plkst. 8.00 līdz 16.00 vai sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot adresi, uz kuru jānogādā pretslīdes kaisāmais materiāls.

Savukārt PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” fiziskām un juridiskām personām nodrošina iespēju iegādāties pretslīdes kaisāmo materiālu ietvju apstrādei slidenā laikā.

Jautājumu gadījumā aicinām vērsties PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”, zvanot pa tālr. 63622747 vai rakstot e-pastu uz vlk@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Pilsēta 24.11.2023, 11:12:24

    Interesanti kā tie negodīgie cilvēki varētu izmantot pretslīdes materiālu savtīgiem nolūkiem? Stāvēt pie kastes un viņu ēst, nest mājās un pildīt spilvenos vai varbūt sūtīt radiem uz Īriju kā ziemas svētku dāvanu?
    Vai varbūt tie trakie pilsētas iedzīvotāji bērs pretslīdes materiālu uz ledus, lai paši vai citi garāmgājēji nepaslīd?
    Kaut gan piekrītu tāda pašiniciatīva jāapkaro visiem iespējamiem veidiem. Ja ne savādāk, tad vismaz uzcepot preses relīzi.

  • 0
    Heinrich 24.11.2023, 12:03:40

    Katrs gājējs lai paņem maisiņā līdzi maisījumu no šīm kastēm.Un iedams pakaisa savā ceļā.I pašam drošāk,i sētniekam,kas par minimālo aldziņu vergo,vieglāk.

  • -8
    Kristiāna 24.11.2023, 14:04:55

    Cilvēki mūsu pilsētā dažādi. Daudzi aimirst vai vienkārši nepiesakās pretslīdes materiālam, lai varētu nokaisīt pēc tīrīšanas piegulošo teritoriju un tad iet un ņem no citiem.
    Vienalga kā un cik plaši izmantojams, tas kas pieder citiem, tas nepienākas pārējiem. Tā ir zagšana.. Tā pat kā, ja pildspalvas no darba nes mājās - tās jau nekam citam neizmanto, bet tās ir paredzētas darbam. Vai malku no kaimiņa šķūnīša - arī jau nekam citam neizmantos, neēdīs un nesūtīs radiem uz Angliju dāvanām.. tomēr tā ir kaimiņa malka, tā pienākas tikai kaimiņam.

  • -6
    Kriska 24.11.2023, 13:39:10

    Heinrich, vai Jūs redzējāt sētnieku strādājot 8 stundas 5 dienas nedēļā?
    ( minimālā alga domāta par šo darba laiku)

  • 0
    Kurzemnieks - 24.11.2023, 18:49:29

    Sētniekiem,lai sanāktu tā pati minimālā,jāņem pārmērīgi lielas uzkopjamās platības.Tāpēc nav brīnums,ka sniega laikā visur nepaspēj.Un paradokss-ziemā alga mazāka,jo netiek skaitīta zaļās zonas kvadratūra...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: