Ventspils Sociālais dienests sākot no 6. novembra aicina aizpildīt iesniegumus, lai saņemtu Ventspils valstspilsētas pašvaldības vienreizējo pabalstu Ziemassvētkos.

Pabalstu Ziemassvētkos 50 eiro apmērā var saņemt Ventspils valstspilsētā deklarēti pensionāri un personas ar invaliditāti, izdienas pensijas saņēmēji, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 495 eiro (pirms nodokļu nomaksas), neņemot vērā piemaksas par darba stāžu.

Pabalstu 50 eiro apmērā var saņemt bērni ar invaliditāti un nepilngadīgi bāreņi, kā arī ģimenes ar trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības statusu par katru nepilngadīgu bērnu mājsaimniecībā. Pabalstu par katru nepilngadīgo bērnu izmaksās, pārskaitot uz bērna vecāka vai aizbildņa norēķinu kontu.

Iesniegumu pieņemšana Ventspils Sociālajā dienestā notiek no 6. novembra līdz 2024. gada 31. janvārim. Aizpildītos iesniegumus var iesniegt personīgi Sociālajā dienestā, ievietot pie Sociālā dienesta ieejas izvietotajā pastkastītē Raiņa ielā 10 vai Talsu ielā 39, (pastkastītes tiek tukšotas darba laikā), nosūtot iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu, kā arī nosūtot iesniegumu elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: