10. novembrī plkst. 16.00 Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP) kampaņas “Zaļā misija” ietvaros organizēs bezmaksas Klimata darbnīcu un aicina tai pieteikties ikvienu. Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta ŠEIT!

“Kampaņa “Zaļā misija” kopš 2022. gada īsteno dažādas aktivitātes, lai aicinātu Ventspils iedzīvotājus un plašāku sabiedrību pievērst uzmanību videi draudzīgāka dzīves stila uzsākšanai – līdz šim esam īstenojuši 53 klimata nodarbības, kuras apmeklējuši vairāk nekā tūkstotis dalībnieku. Lai gan nodarbībām pieteikties aicinām jebkuru interesentu, lielākā daļa apmeklētāju ir jaunieši un bērni. Tieši šī iemesla dēļ jutām nepieciešamību pēc papildus aktivitātēm – tas palīdz sasniegt plašāku sabiedrības daļu un sniegt tiem zināšanas. Šī gada rudenī sākām īstenot jaunu aktivitāti, kuras laikā ikviens aicināts bez maksas atjaunot savu veco apģērbu RADĒ – šī iespēja vēl aizvien ir aktuāla. Sagaidām, ka arī Klimata darbnīcām būs liels pieprasījums, tāpēc negaidiet un piesakieties,” par kampaņu stāsta sabiedrības informēšanas kampaņas eksperte Līna Indriksone.

Klimata darbnīca norisināsies divās daļās:

• VATP Nākotnes klasē tiks īstenota nodarbība par resursu izmantošanu un atkritumu šķirošanu, kas vairos idejas videi draudzīgāka dzīvesveida veicināšanā un palīdzēs dalībniekiem pieņemt apzinātākus lēmumus ikdienā.

• Pēc nodarbības dalībnieki dosies uz VATP dizaina darbnīcu RADE, kurā notiks pudeļu apdrukas darbnīca. Pasākuma mērķis ir veicināt vairākkārt lietojamu materiālu izmantošanu ikdienā, lai mazinātu atkritumu daudzumu.

Pēc pieteikšanās tiks nosūtīts apstiprinājums un papildus informācija. Jautājumu gadījumā var sazināties, rakstot uz e-pastu lina.indriksone@vatp.lv.

Kampaņa “Zaļā misija” organizē dažādas aktivitātes, lai nodrošinātu visaptverošu sabiedrības informēšanu par klimata pārmaiņām un vides jautājumiem. Aktivitāšu īstenošanas mērķis ir veicināt izpratni par iespējām, kas palīdzētu sabiedrībai uzlabot savus ikdienas paradumus un pievērsties veselīgākam dzīvesveidam. Aicinām sekot aktualitātēm “Zaļā misija” Facebook lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: