Tuvojoties apkures sezonai Ventspilī deklarētās mājsaimniecības var pieteikties mājokļa pabalstam. Lai izvērtētu atbilstību mājokļa pabalstam, viena no mājsaimniecības personām vēršas Sociālajā dienestā, uzrāda personu apliecinošu dokumentu, iesniedz iesniegumu un dokumentus mājokļa pabalsta aprēķināšanai par iepriekšējo vai kārtējo mēnesi (rēķini) un citus dokumentus.

Mājokļa pabalsta mērķis ir palīdzēt mazaizsargātām mājsaimniecībām. Mājokļa pabalsta aprēķinā tiek izmantoti dažādi koeficienti, lai vairāk mājsaimniecību var kvalificēties šī pabalsta saņemšanai. Lielāki koeficienti atbilstoši normatīviem tiek piemēroti atsevišķi dzīvojošiem pensionāriem un atsevišķi dzīvojošām personām ar invaliditāti.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas Sociālā dienesta mājas lapā labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: