Jau vairāk nekā gadu ilgušais Ventspils pilsētas saistošo noteikumu sabiedriskās kārtības un teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas projekta izstrādāšanas darbs ieguvis taustāmu apveidu.

Apkopoti un saistošo noteikumu projektos iestrādāti arī iedzīvotāju ierosinājumi un ieteikumi, ņemti vērā aizrādījumi. Sabiedrība šoreiz bijusi aktīva, atzīst Ventspils domes Būvniecības administratīvās inspekcijas vadītāja Ingrīda Eklone. Kopumā saņemts aptuveni pusotra simta iedzīvotāju ierosinājumu. Katrs no tiem uzmanīgi izvērtēts, bet daļa iestrādāti noteikumu projektos.

Jāpiebilst, ka ņemti vērā arī ventspilnieku paustie ieteikumi un aizrādījumi, kas izskanējuši Ventas Balss rubrikā «HalloVentas Balss klausās», kā arī portālā ventasbalss.lv. Piemēram, lielu iedzīvotāju interesi izraisījuši topošoVentspils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumu 36. punkts Zemledus makšķerēšana.

Ne visi izteikuši konkrētus ierosinājumus, daudzi vienkārši izmantojuši iespēju izteikties par doto tēmu, piemēram... man nav saprotams, kāpēc nevarēs makšķerēt stintes, izmantojot akumulatoru?, citam amizants šķiet formulējums – pirms un pēc saules rieta.

Vairāk lasiet ceturtdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: