Ventspils Mūzikas vidusskola turpina koncertu ciklu, lai iepazīstinātu plašāku sabiedrību ar mūzikas skolā apgūstamajām specialitātēm.

Bērniem, kuri vēl tikai plāno apmeklēt mūzikas skolu, šis koncertu cikls pavērs iespēju iepazīties ar mūzikas instrumentiem, lai pēc tam jau varētu izvēlēties sev iepatikušos un arī piemērotāko mūzikas instrumentu. Pēc katra koncerta apmeklētāji varēs iztaujāt arī attiecīgo nodaļu pedagogus, kā arī apskatīt mūzikas instrumentus un izmēģināt tos.

Koncertu cikls aizsākās  5.aprīlī ar Ventspils Mūzikas vidusskolas Stīgu instrumentu spēles nodaļas audzēkņu koncertu Kultūras centra Mazajā zālē.  

11.aprīlī plkst.18 koncertu Kultūras centra Mazajā zālē sniegs Ventspils Mūzikas vidusskolas Pūšaminstrumentu nodaļas audzēkņi koncertmeistaru Dainas Salmiņas un Annas Dorofejevas pavadībā. Koncertā izskanēs G.F. Hendeļa, Roslera - Roseti, J. Haidna, A. Vivaldi, V. Harela, M. Ravēla, C. Franka, R. Šūmaņa, M. Gļinkas, S. Rahmaņinova, A. Glazunova, J. Mediņa u.c. komponistu skaņdarbi.

Koncertu cikls noslēgsies 29.aprīlī ar koncertu “Iepazīstinām ar mūzikas instrumentiem”, kas notiks plkst.18 Ventspils Mūzikas vidusskolas zālē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: