Līdz 27.aprīlim Lielās Talkas mājas lapā atvērta talkošanas vietu reģistrācija – sadaļa „Reģistrē savu talku!”.

Savu talkas vietu var rīkot un reģistrēt gan pašvaldības un izglītības iestādes, gan organizācijas un uzņēmumi, kā arī ikviens brīvprātīgais entuziasts, kurš 30.aprīlī vēlas organizēt kolektīvu talku kādas noteiktas teritorijas sakopšanai. Reģistrējoties obligāti jānorāda attiecīgās talkas Atbildīgā persona, kura būs tiesīga saņemt bezmaksas atkritumu maisus saviem talciniekiem un A2 formāta afišas pie Lielās Talkas koordinatora attiecīgajā pašvaldībā.

Savukārt tie, kuri neorganizēs savu talkas vietu un nezina kādu konkrētu teritoriju, ko nepieciešams sakopt, 30.aprīlī varēs droši pievienoties talciniekiem, kas talkos jebkurā no www.talkas.lv reģistrētajām vietām,kas būs atrodamas sadaļā „Talkas vietas”. Bezmaksas atkritumu maisi būs pieejami TIKAI 30. aprīlī pie Atbildīgās personas un TIKAI reģistrētajās talkas vietās. Nekur citur Lielās Talkas maisus šogad nevarēs saņemt!

Svarīgi atcerēties, ka tās iestādes un uzņēmumus, kas talkos savā teritorijā vai kādā citā datumā, nevis 30.aprīlī, Lielās Talkas organizatori neatbalstīs ne ar atkritumu maisiem, ne savākto atkritumu izvešanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: