Pirmdien, 15. maijā, plkst. 17 pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' rīkos iedzīvotāju informācijas dienu, kas norisināsies uzņēmuma telpās Pils ielā 12.

Iedzīvotājiem būs iespēja saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem, kas saistīti ar izmaiņām maksā par nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, Ventspilī nodrošinātajām atkritumu šķirošanas iespējām un citiem ar atkritumu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem.

Iedzīvotāju informācijas dienā aicināts piedalīties ikviens Ventspils iedzīvotājs – gan daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, gan arī individuālo māju iedzīvotāji.

Jautājumu gadījumā aicinām vērsties pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”, zvanot pa tālr. 63626920 vai rakstot ziņu uz e-pasta adresi vlk@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Spīdola 11.05.2023, 11:29:14

    Labdien! Aprīļa otrajā pusē nožogotajā atkritumu konteinerā (Liel. pr.26, Liel pr.18, Liel pr.20, 22) avāriju izraisīja Labiekārtošanas kombināta atkritumu izvedējs, iebraucot nožogojumā un to spēcīgi sabojājot. Šobrīd situācija ir tāda, ka t s durvis var izgāzties pilnībā un izraisīt traģiskas sekas. Vai taisnība, ka remonts notiks no norādīto māju uzkrājumiem? Vai arī maksās labiekārtošanas kombināts vai konkrētais avārijas izraisītājs? Lūdzu detalizētu informāciju.

  • -1
    Ventspils_VNI 11.05.2023, 14:50:39

    Šodien tika veikti durvju stiprināšanas remontdarbi. Remontdarbi turpināsies pēc papildus nepieciešamo materiālu piegādes. Izdevumus apmaksās PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" no apdrošināšanas kompānijas izmaksātajiem līdzekļiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: