Basketbola klubs "Ventspils" šodien savā laukumā aizvadīs "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) ceturtdaļfināla otro spēli, tiekoties ar Nikolaja Mazura vadīto "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits".

Spēle Olimpiskajā centrā "Ventspils" sāksies plkst.19, tiešraidē maču translējot televīzijas kanālam TV4 un tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com".

Sērijā līdz divām uzvarām ventspilnieki pēc uzvaras viesos ar 90:80 ir vadībā ar 1-0.

Abas komandas pamatturnīrā finišēja blakus - Tartu basketbolisti ar 20 uzvarām 30 mačos bija ceturtie, bet ventspilniekiem 19 panākumi deva piekto pozīciju.

Šosezon visos savstarpējos mačos ir uzvarējuši viesi, pamatturnīrā Ventspilī mačam noslēdzoties ar 99:84, bet Tartu - ar 78:65.

Ventspilnieku līderi ir Linards Jaunzems (vidēji spēlē 14,1 punkts un 6,4 atlēkušās bumbas), Artūrs Ausējs (13,2 punkti, 3,5 atlēkušās bumbas un 4,2 rezultatīvas piespēles) un Emenjuels Vembijs (12,8 punkti un 8,1 zem groziem izcīnītas bumbas).

Tartu klubā Džitorioss Gordons vidēji spēlē ir sakrājis 18 punktus un 5,6 atlēkušās bumbas, 16,6 punktus un 4,8 atlēkušās bumbas ir Andrija Vojnaloviča kontā, bet Tomāšs Pavelka caurmērā vienā spēlē sakrāj 12,3 punktus, 9,3 atlēkušās bumbas un 2,7 bloķētus metienus.

Citās sērijās Slobožanskas "Prometey" ar 1-0 ir vadībā pret "Viimsi", bet Tallinas "Kalev"/"Cramo" - pret "Ogri". Kā pirmā finālčetrinieku sasniegusi "VEF Rīga", kas ar 2-0 pārspēja Raplas "Avis Utilitas".

Fināltunīrs notiks 7. un 8. aprīlī Tallinā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: