14. martā norisinājās Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes iknedēļas preses konference, kurā Domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš un PSIA "Ventspils siltums" valdes priekšsēdētājs Arnis Uzaris informēja par plānotajām izmaiņām PSIA "Ventspils siltums" apkures tarifā.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Pilsēta 15.03.2023, 14:46:50

    Ta par ko stress?
    Būs Gettho games, pa vasaru atbrauks kādi "slaveni" dziedoņi ar "bezmaksas" koncertu un tauta būs atkal priecīga un laimīga. Rudenī sāksim malt par lētāko tarifu starp lielām pilsētām un atkal visi būs priecīgi un laimīgi.

  • 0
    Rabarberis 15.03.2023, 20:46:44

    vēl jau variants slēgt to apkuri vispār nost, jo tik un tā vasara tuvojas, un karsto ūdeni arī nevajaga, jo auksta duša norūda pret visām kaitēm. Savukārt tiem, kuriem nu ļoti vajaga to karsto ūdeni, var tak ar gāzi vai elektrību uzsildīt- būs pa lēto!

  • -4
    Marta P 16.03.2023, 14:40:47

    Ja mājas iedzīvotāji vēlas - protams pastāv arī tāda iespēja. Kā ar jebkuru pakalpojumu - to lietot vai ne - izvēlas patērētājs.
    Bet tajā pat laikā man brīžiem gribas jautāt - nu cik ilgi iztēlojāties, ka to tarifu tik zemu noturēs??? Jau gadiem pa bišķim cenas aug, mums ne, ar visu to, ka tiek daudz naudas ieguldīts attīstībā, ar to izdevās visus šos gadus tarifu noturēt. Tagad, kad visā pasaulē ir energokrīze, pat tad mums par teju gadu ilgāk izdevās noturēt tarifu zemu.. Nu neesam mēs atrauti no pārējās pasaules.
    Un arguments, ka kādam citam pazeminās - nu jā, ka no jau augstāka tarifa tas paaugstinājās par 200% - tad pazemina, jā. Jo kaut kam jau cenas nedaudz stabilizējās. BET VENTSPILĪ NEPAAUGSTINĀJA! Mums tas tarifs jau pirms krīzes bija pasakaini zems.. Visu šo krīzes gadu tas bija aizdomīgi zems. Un tad tagad pielīdzinās tuvāk realitātei.. Tas joprojām nebūs augsts. Tas joprojām būs līderos pie zemākajiem tarifiem. Kā var neskatīties kopainu, tikai vienu ciparu.

  • 0
    Elviss22 16.03.2023, 12:00:43

    Vienu mēnesi, teiksim jūliju vai augustu tiešām var atstāt bez siltā ūdens un kuriķiem visiem tajā laikā iedot atvaļinājumu.

  • 0
    Viktors + 16.03.2023, 16:29:07

    Nelielā apdzīvotā vietā varētu praktizēt siltā ūdens padevi tikai sākot ar piektdienas vakaru un līdz svētdienas vakaram.Bet pilsētā laikam tas nederēs,jo sistēmas uzsildīšana katru reizi iznāks neekonomiska.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: