Ventspils iedzīvotāji tiek aicināti radoši piedalīties savas pilsētas Ziemassvētku noskaņas radīšanā, izrotājot mājas un darba vietas. Lai izteiktu atzinību par skaisti noformētiem skatlogiem, ēku fasādēm un priekšlaukumiem, Ventspils valstspilsētas pašvaldība organizē ikgadējo svētku noformējuma konkursu ''Ziemassvētki 2022''.

Noformējuma konkursam var pieteikties īpašnieks vai cita persona, kas pamanījusi skaisti, Ziemassvētku noskaņās, izrotātu vietu Ventspils pilsētā. Pieteikšanās līdz 2022. gada 15. decembra plkst. 12.00 Ventspils domes administrācijas Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā (Jūras iela 36, Ventspils, 1. kabinets, e-pasts apn@ventspils.lv, tālr. 63601162).

Žūrijas komisija konkursam pieteiktos darbus vērtēs četrās nominācijās, nosakot:

  • labāko dzīvojamās ēkas noformējumu;

  • labāko publiskās ēkas noformējumu;

  • labāko skatloga noformējumu;

  • labāko izglītības iestādes ēkas noformējumu.

Savukārt visi ventspilnieki tiks aicināti noteikt konkursa nominācijas Skatītāju simpātija uzvarētāju, apskatot konkursam pieteikto rotājumu fotogrāfijas un balsojot par izvēlēto konkursa dalībnieku portāla Ventspils.lv aptaujā, kas norisināsies no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 2. janvārim. Katras nominācijas uzvarētājs tiks apbalvots ar naudas balvu 300 EUR apmērā.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar pilsētas galveno mākslinieci Andu Mendriķi (tālr. 63601138). Savukārt ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties Ventspils valstspilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: