Henrijs ir ļoti simpātisks un jauks zēns. Viņam ir četri gadiņi. Kopā ar mammu, tēti un vecāko brāli Niku viņš dzīvo Ventspilī. Praktiski kopš dzimšanas Henrijam ir pazemināts muskuļu tonuss un vājums. Precīzas diagnozes joprojām nav.

Lai Henrijs varētu staigāt, turēt līdzsvaru un normāli kustēties, viņam ir ļoti nepieciešamas ortozes kājām un speciāls SPIO-kostīms, kas stabilizē mugurkaulu un balsta vājos muskuļus.

Šādi kostīmi un ortozes tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem specializētā klīnikā Vācijā. Klīnikā ir garas rindas, taču Henriju gaida Vācijā jau 5. decembrī. Šobrīd ir nepieciešams savākt līdzekļus, lai apmaksātu Henrijam tik ļoti nepieciešamo braucienu. Ģimenē ir divi bērni, strādā tikai tētis, tāpēc bez mūsu palīdzības un atbalsta neiztikt.

Māmiņa Lāsma ļoti pārdzīvo par to, ka viņai ir nācies vērsties pēc palīdzības. Tas vienmēr ir ļoti grūti, taču šoreiz no tā ir atkarīga viņas mazuļa veselība. Lāsma ar vīru ļoti cenšas un dara visu iespējamo, lai saviem spēkiem apmaksātu dēlēnam vajadzīgo ārstēšanu, jo valsts programma nenodrošina visas nepieciešamās nodarbības, turklāt uz daudzām no tām ir milzīgas rindas.

SPIO-kostīma un ortožu, kā arī ceļa un uzturēšanās izmaksas ir 4850 eiro. Ziedojumu tālrunis 90006384 darbojas Henrija Būmaņa atbalstam līdz 16. novembrim. Maksa par zvanu ir 1.42 eiro.

Labdarības fonds BeOpen ir atvēris Henrijam ziedojumu kontu. No kontā ieskaitītajiem līdzekļiem netiek ieturēti nekādi procenti vai komisijas maksas.

Labdarības fonds BeOpen
Reģ.nr. 50008218201
Konta nr. LV59 CBBR 1123 2155 000 10
Bankas SWIFT kods: CBBRLV22 (BluOr Bank AS)
Mērķis: Zaļā lampa. Palīdzība Henrijam Būmanim

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: