Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicināja ģimenes ārstus uz jaunatklāto Kurzemes Rehabilitācijas centru, lai iepazīstinātu ar tā iespējām un kārtību, kādā pacientiem pieejami centra pakalpojumi.

Lai saviem pacientiem varētu sniegt detalizētu informāciju par fizioterapijas un rehabilitācijas iespējām slimnīcā, uz tikšanos ar Kurzemes Rehabilitācijas centra speciālistiem bija ieradušies 20 ģimenes ārsti.

Tikšanās laikā ģimenes ārstus uzrunāja Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis, savukārt par aktuālo un par gadījumiem, kuros pacientiem būtu rekomendējami rehabilitācijas pakalpojumi, pastāstīja centra vadītāja, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsts Agita Kukaine, fizioterapeite Ilze Brutāne, ergoterapeites Anastasija Bajeva – Minalko un Anete Zariņa, klīniskais un veselības psihologs Marina Sokola-Nazarenko, kā arī traumatologs – ortopēds Valts Boginskis.

Klātesošie ģimenes ārsti atzina, ka savas prakses pacientus bieži nosūta uz rehabilitācijas pakalpojumiem, īpaši redzot, cik būtiski pēc rehabilitācijas uzlabojas pacientu veselības stāvoklis.

Jau ziņots, ka septembra izskaņā līdzās Ventspils slimnīcai, būtiski paplašinot rehabilitācijas pakalpojumu klāstu un uzlabojot pakalpojumu pieejamību, atklāts Kurzemes Rehabilitācijas centrs.

Jaunajā Rehabilitācijas centrā tiek nodrošināti dienas stacionāra un ambulatorie pakalpojumi.

Apzinot jaunās iespējas, speciālisti izstrādā arī jaunus pakalpojumus, - jau tuvākajā laikā plānots sagatavot, piemēram, nodarbību ciklus topošajām māmiņām un bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Pilsēta 03.11.2022, 18:01:46

    Ka tik atkal nav tā, ka uz pakalpojumu jāgaida pus gads un, tad no speciālista jādzird teiciens kur Jūs ātrāk bijāt ...

  • -4
    Marta P 04.11.2022, 14:37:07

    Rindas jau veido kvotu sistēma, kuru nosaka valsts. Kā arī tas, cik daudz cilvēki iet pie kāda speciālista. Ja būs pieprasījums, tad jau protams var sanākt rinda, bet nu - cik bieži mēs ar pirmajiem simptomiem ejam pie ārsta? Nevis - "jau nedēļu sāp, nu esmu te".

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: