20. maijā plkst. 10 notiks sabiedriskās apspriedes sanāksme ar Ventspils pilsētas un Ventspils novada iedzīvotājiem, uzņēmējiem un nevalstiskajām organizācijām.

Piedalīties sanāksmē būs iespējams attālināti, izmantojot ZOOM platformu, kā arī tā būs skatāma pilsētas Facebook kontos (https://adre.se/apspriesana2022). Sanāksmē dalībnieki varēs uzdot jautājumus un izteikt savu viedokli par Ventspils valstspilsētas un novada kopīgās stratēģijas līdz 2030. gadam Vides pārskata projektu. Publiskās apspriešanas laikā rakstiski un apspriedēs paustie viedokļi tiks apkopoti un publicēti portālā ventspils.lv.

Priekšlikumus un atsauksmes ir iespējams sūtīt:

  1. izmantojot portālu www.latvija.lv;

  2. nosūtot elektroniski uz e-pastiem: dome@ventspils.lv vai info@ventspilsnd.lv;

  3. pa pastu: Ventspils valstspilsētas pašvaldībai, Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601 vai Ventspils novada pašvaldībai, Skolas iela 4, Ventspils, LV-3601;

  4. atstāt pastkastē Ventspils valstspilsētas pašvaldības 1. stāva foajē, Jūras ielā 36, Ventspilī.

Ar projekta dokumentiem un papildus informāciju pilsētas un novada iedzīvotāji var iepazīties pašvaldību mājaslapās sadaļā “Sabiedrības līdzdalība”, kā arī drukātā veidā – Ventspils bibliotēkās, pilsētas un novada pašvaldībās.

Vides pārskata projekts ir pieejams šeit.

Plānošanas dokumentu projekti ir pieejami šeit  un šeit.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -1
    Vpr 18.05.2022, 22:24:31

    Amonjaks ir izvests?

  • 0
    mernigors 19.05.2022, 08:57:07

    Copy- paste variants.... Kur Ugālē ceļ katlumāju? Dzīvokļu pieejamība( kā piemērs Pope?), īpašumu stāvoklis, teritorijas labiekārtošana. Pavisam noteikti - cilvēks nav attīstības plānu prioritāte. Vēl nesen Zūrās vienas tikšanās laikā Mucenieks minēja, ka ir nepabeigta daudzdzīvokļu māja. Par notekūdeņu attīrīšanu un dūņu apgalabāšanu(izmantošanu) nemaz nerunāsim....

  • -1
    Cibiņš 19.05.2022, 11:27:08

    Kāda vēl vides projekta publiska apspriešana? Smejaties, vai? Tūlīt novadā ik pa pārsimt metriem gaisu kuls 200m augstu vējdzirnaviņu spārni, "izdaiļojot" neglīto vidi. Bet par to tak viss skaidrs - kto ņe skačet, tot moskaļ!

  • -1
    Marta P 20.05.2022, 11:57:13

    Nu tādēļ jau notiek šīs apspriešanas, lai cilvēki varētu izteikt viedokli un apkārtējo vidi veidot tādu, kā iedzīvotāji to vēlas. Ja uz tām neaiziet, tad nekā citādi jau to iedzīvotāju viedokli nevar noskaidrot.

  • 0
    Nif nifs 20.05.2022, 18:40:28

    Patiesībā ne iedzīvotāju viedoklis, ne labklājība šos ieviesējus neinteresē, tikai peļņa. Tārgale savāca parakstus, cīnījās. Atbildes pat no uzraugošajām valsts iestādēm bija " spēle vienos vārtos". Arī Levits turpat. Pret naudu un varu iedzīvotāju iebildumi kā peļu pīkstieni. Tos var neņemt vērā. Cibiņam taisnība.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: