Ventspils Invalīdu biedrības sporta pulciņa aktīvisti devies pārgājienā, turpinot fiziskās aktivitātes Eiropas finansētā projektā Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī ietvaros.

Pārgājiens sākās no Bērnu pilsētiņas un turpinājās pa Piejūras parku, izmēģinot dažādus vingrinājumus brīvdabas trenažieros. Tālākais maršruta punkts bija pie Jūrmalas 10. laipas. Izbaudījuši skaistos jūras skatus, dalībnieki devās atceļā uz galveno pieturas vietu - lielu kāpu aizvējā -, kur notika mērošanās spēkiem komandās, dažādās fiziskās aktivitātēs, gan precizitātē, gan jautrībā. Veiksmīgākie tika pie balvām.

Pasākumā piedalījās 15 dalībnieki. Dažiem dalībniekiem šie kilometri bija spēku pārbaude. Lai arī bija jūtams nogurums, pārgājiena dalībnieki izteica lielu apmierinātību un gandarījumu par paveikto. Izbaudījām mūsu skaisto, sakopto piejūras parku un izbaudījām pavasari dabā, plaukstošos lapu kokos, putnu dziesmās un jūras svaigajā gaisā. Tiek kopīgi domāts par tālākiem pārgājieniem.

Kustība ir dzīve!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: