Gada nogalē Ventas Balss vēlas iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Žurnāliste Jeļena Naruševiča dāvanu pasniedza labdarības organizācijai Saviem spēkiem.

Ventas Balss jau vairākkārt rakstījusi par labdarības organizāciju Saviem spēkiem, kuru 2013. gadā izveidoja ventspilnieks Sergejs Galaveckis. Astoņu gadu laikā organizācija palīdzējusi daudziem ventspilniekiem un novada iedzīvotājiem. Labdarības organizācijas redzeslokā – tie, kam ir visgrūtāk, kas palikuši bez ģimeniskām attiecībām vai nonākuši krīzes situācijā. Labestības stundas skolās, regulāras akcijas Drosmes kaste, lai vāktu rotaļlietas mazajiem pacientiem no Bērnu klīniskās slimnīcas Onkoloģijas nodaļas, palīdzība Žēlsirdības mājai, veco ļaužu pansionātiem, dzīvnieku patversmēm, akcija, lai atbalstītu bērnus ar autismu un viņu vecākus, ekskursiju organizēšana bērniem no maznodrošinātām ģimenēm, līdzekļu un dāvanu vākšana Ziemassvētkos gados vecākiem ventspilniekiem un bērnunama audzēkņiem – tā ir tikai daļa no labajiem darbiem, ko īsteno organizācija Saviem spēkiem kopā ar daudzajiem brīvprātīgajiem palīgiem.

«Par prioritārajiem sev izvirzām palīdzību cilvēkiem, kas ir sociālā riska grupā, labdarību, izglītojošos pasākumus, darbu ar jauniešiem. Dalība projektos, kas virzīti uz pilsētnieku un laucinieku sociālās aktivitātes aktivizāciju,» teikts organizācijas Saviem spēkiem mājaslapā.

Foto: «Esmu priecīga, ka mūsu pilsētā dzīvo tik atsaucīgi un iejūtīgi cilvēki, un ar prieku dāvinu organizācijai Saviem spēkiem Ventas Balss gada abonementu!» atzīst Jeļena Naruševiča, pasniedzot dāvanu Sergejam Galaveckim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: