Latvijas basketbola "Užavas" kausa 3. kārtu pārvarējusi "Ventspils" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 132:80 sakāva "Kandavu/Anzāģi".

Ventspilnieki bija pārāk ciets rieksts "Kandavas/Anzāģes" basketbolistiem arī komandu atbildes spēlē. Dzeltenzilie jau pirmajās desmit minūtēs salidināja pretinieku grozā 41 punktu, kamēr kandavnieki guva vien 15. Latvijas-Igaunijas basketbola līgas līderei bija nospiedošs pārsvars visas spēles gaitā un tikai mača pēdējo desmitminūti uzvarēt izdevās kandavniekiem. Skanot beigu signālam, uz Olimpiskā centra "Ventspils" tablo mirdzēja iespaidīgs rezultāts - 132:80 par labu mājiniekiem. "Ventspils" savu pretinieku ceturtajai kārtai gaida no vēl pēdējā kausa nenoskaidrotā astotdaļfināla pāra, taču arī tur jau ir diezgan skaidrs no kuras pusēs vējš pūtīs.

"Ventspils" rindās visvairāk punktus sakrāja Lerijs Tomass - 25 (realizēja 7 no 7 tālmetieniem). Viņam sekoja Linards Jaunzems ar 21 punktu. Kandavniekiem ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Guntars Strāķis. Savukārt pēc savainojuma sadziedēšanas ar 17 punktiem laukumā atgriezās ventspilnieks Artūrs Grinbergs.

Ventspilniekus kausa izcīņas ceturtdaļfinālā gaida cīņā ar BK "Liepāja" un BK "Jelgava" dueļa uzvarētājiem. Pirmajā mačā Jelgavā drošu uzvaru 71:56 izcīnīja liepājnieka, bet atbildes mačs risināsies 8. decembrī. Tāpat vietu ceturtdaļfinālā jau nokārtojuši LU basketbolisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: