Nepilnas stundas laikā Ventspils pašvaldības policijas darbinieki aizturēja divus iereibušus autovadītājus, kuri bija izraisījuši ceļu satiksmes negadījumus.

Vispirms patrulējot īsi pirms pusnakts, Dzintaru ielā 25 policisti ievēroja ceļa vidū stāvošu automašīnu BMW, pie kuras atradās divi vīrieši. Pieejot pie automašīnas un uzsākot sarunu ar vīriešiem, bija nepārprotami redzams, ka abi ir reibuma stāvoklī. Automašīna BMW bija bojāta, uz ceļa mētājās dažas tās atlūzas. Bija redzams, ka noticis ceļa satiksmes negadījums, blakus ceļam atradās vairākas nolocītas un sabojātas ceļa zīmes. Pašiem braucējiem bija izdevies no savainojumiem izvairīties. Tika noskaidrots automašīnas vadītājs un informēta Valsts policija, kuras darbinieki ieradās notikuma vietā tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Tajā pašā naktī jau četras minūtes pēc pusnakts, patrulējot pa Ventas tiltu, pie degvielas uzpildes stacijas Astarte Lācplēša ielā 1 pamanīja avarējušu automašīnu Nissan, kura daļēji atradās uz gājēju ietves. Automašīnai apkārt atradās noārdītas ceļa norobežojošās margas. Pieejot pie automašīnas vadītājas, kura atradās pie stūres, vadītājas izelpā bija jūtama specifiska alkohola smaka un bija redzams, ka viņa ir stiprā alkohola reibumā. Arī šajā gadījumā sieviete, par laimi, nebija cietusi. Par notikušo informēta Valsts policija, kuras darbinieki ieradās notikuma vietā tālāko procesuālo darbību veikšanai.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot – 110 vai Ventspils valstspilsētas pašvaldības policijai – 63680808; 28680808

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Pipars 05.10.2021, 12:34:20

    Bij tak vel vien avarij uz Saules ielas,kur fida kartigà palī sasit cits autiñs un nolauz vien kok!

  • -1
    tiešām suns 05.10.2021, 15:06:55

    cienījamā policija-jum jāmaina darba stils---taisiet reidus darba dienas laikā,būsiet izbrīnīti cik daudz brauc ar promilēm. tad jūsu darbam būs rezultāts. laikam jāmaina likums un auto jākonfiscē. tik un tā sadzēries šoferis automašīnu kā vērību neciena. tāpat bez gala runā pie stūres pa telefonu. tas jau fakts.

  • -1
    Arogidēns 05.10.2021, 16:41:02

    Lasot virsrakstu - sadzeras ūdeni, jeb fantastiku, ko tad īsti ? Parasti šis jau būtu pie kriminalkas, kapēc šoreiz pie parastajām ziņām?

  • 0
    Eclipse_Cross 05.10.2021, 18:59:54

    Ehhh, "lieliska" braukšanas kultūra pie mums

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: