Ekstrasense un dziedniece, arī juriste un uzņēmēja Sanita Sīkle ir Latvijā jaunākā litoterapeite un raksta grāmatu par akmeņiem, lai arī latviešu lasītājs uzzinātu, kā tie ietekmē cilvēkus.

Pirms desmit gadiem Sanita ar domubiedriem izveidoja uzņēmumu un atvēra veikalu, kurā var iegādāties no 13 valstīm (arī Francijas, Pakistānas, Brazīlijas, Krievijas) ievestus akmeņus.

Latvijā ir aptuveni 20 sertificētu litoterapeitu: «Manas spējas kursi nepalielināja, bet pat tad, ja no skolotāja var paņem vienu iepriekš nedzirdētu domu, ir vērts mācīties! Daudz uzzinu arī no klientiem, jo katrs nāk ar savu pieredzi. Augstākie spēki man devuši to, kā nav citiem, tomēr arī viņi to var attīstīt. Man nav tiesību zināšanas paturēt tikai sev, tādēļ reizi vai divas nedēļā palīdzu cilvēkiem. Neārstēju, jo tas ir mediķu darbs, bet pasaku, ko redzu. Maksu par to neprasu, bet, ja kāds ko atstāj, ziedoju dzīvnieku patversmei Rīgā. Uzskatu, ka dziednieks nedrīkst noteikt konkrētu taksi, jo tas karmiski nāk atpakaļ. Tāpat kā, darot ļaunu, jebkurš to saņems atpakaļ, jo darbojas bumeranga princips, turklāt dubultā.»

Kurš akmens vislabāk palīdzēs šajā nedrošajā laikā?

Pāvesta akmens ametists, kas harmonizē vidi, nepielaiž apkārt esošo depresivitāti. Ja noliksiet ametistu uz galda un pienāks kāds cilvēks, kas paķers akmeni rokās un sāks to slavēt, tā ir zīme, ka viņš jums nevēl labu un grib sagraut jūsu aizsardzības enerģētiku. Kāds vīrietis teica, ka viņa darbavietā uz galda esošais akmens zaudējis krāsu, kļuvis tumši pelēcīgs un sadalījies. Teicu, lai padomā, kas notiek viņa darbā, jo akmens ir informācijas nesējs, kas uztver sevī visu negatīvo. Ja akmeni neattīrām, tas šādā situācijā sadalās un mirst.

Vairāk lasi sestdienas laikrakstā „Ventas Balss”!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: