Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 6. jūlija plkst. 6.30 līdz 7. jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma divus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēka dzēšanu un vienu uz glābšanas darbiem.

Ventspils novada Piltenes pagastā vakar vēl turpinājās ugunsgrēka dzēšana, kur dega angāra tipa būve pilnā 1200m2 platībā, kurā atrodas ap 1000 siena ruļļu. Negadījuma vietā norisinājās atsevišķu cilmes vietu dzēšana, siena ruļļu pārkraušana un liešanas darbi.

Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pirmdien plkst.09.04 un saskaņā ar sākotnējo informāciju dega šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg angāra tipa būve ar siena ruļļiem. Dzēšanas darbos tika iesaistīti arī divi frontālie iekrāvēji no blakus objektiem, kas veda siena ruļļus ārā no angāra, kur tie tika jaukti uz dzēsti.

Pirmdien plkst.23.46 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts.

Plašāku informāciju var lasīt šīs dienas laikrakstā Ventas Balss.

Aizvadītajā diennaktī visā Latvijā VUGD saņēma 39 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Larijs Kukarans 07.07.2021, 10:09:59

    Senlatviešu valodā tas būtu,nodzēsts ugunsgrēks,tagad lokalizēts.Tagad tik daudz un visādu angļu vārdu sabāzsts latviešu valodā,jums nelabi nemetas?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: