Šobrīd sācies astronomiskais pavasaris, dienas paliek garākas un ārā spīd saulīte, bet esam situācijā, kurā jāievēro noteikti ierobežojumi, tāpēc Sporta pārvalde aicina iedzīvotājus būt aktīviem svaigā gaisā.

Tuvojas Lieldienu brīvdienas un varam būt lepni, ka cauri gadu tūkstošiem esam saglabājuši senu tradīciju - šūpošanos Lieldienās.

Ventspils pilsētas pašvaldība daudzu gadu garumā mērķtiecīgi veikusi pilsētvides infrastruktūras uzlabošanu un šobrīd šūpoles ir iespējams atrast vairākos desmitos dažādās pilsētas vietās.

Lai baudītu patīkamu atpūtu svaigā gaisā, iedzīvotāji tiek aicināti no 2. līdz 5.aprīlim, individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros, būt fiziski aktīviem un doties pastaigā, nūjot, skriet vai braukt ar velosipēdu un Lieldienu brīvdienās iesaistīties šūpoļu meklēšanas pasākumā ''Izmet zaķa cilpas un atrodi šūpoles Ventspilī'' un piedalīties balvu izlozē.

Organizatori aicina Ventspils pilsētā atrast pēc iespējas vairāk šūpoles un individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros nofotogrāfēties pie tām un bildes sūtīt organizatoriem e-pastā: karlis.gubats@ventspils.lv vai WhatsApp ziņā: 26490802.
Informācija jāiesūta līdz 5. aprīļa plkst. 20. Visos attēlos kopā ar šūpolēm ir jābūt vieniem un tiem pašiem dalībniekiem. Šūpoļu meklēšanā var iesaistīties četru dienu garumā.

Ar balvām tiks apbalvoti trīs aktīvākie dalībnieki, kuri iesūtīs visvairāk fotogrāfijas ar šūpolēm, bet vēl trīs balvas tiks izlozētas starp pārējiem dalībniekiem. Organizatori katram no dalībniekiem elektroniski nosūtīs apstiprinājumu par piedalīšanos balvu izlozē, kura notiks attālināti un balvu saņēmēji tiks informēti individuāli.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā sazināties ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi pa tālr. 26490802 vai e-pastā karlis.gubats@ventspils.lv 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: