Ventspils pilsētas pašvaldības policija piedalīsies projektu konkursā, lai renovētu un uzlabotu Ventspils Zilā karoga pludmalē esošo glābšanas stacijas ēku un torni Medņu ielā 42, kā arī iegādātos laivas, dronus un aprīkojumu operatīvai saziņai.

Projekts tiks realizēts ar mērķi nodrošināt vides resursu, t.sk., zivju resursu aizsargāšanu un saglabāšanu, nodrošinot un uzlabojot Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā esošo iekšējo un jūras piekrastes ūdens akvatoriju uzraudzību, zivju resursu aizsardzību un maluzvejniecības apkarošanu, kā arī, nolūkā nodrošināt drošu un sakārtotu vidi Ventspils iedzīvotājiem un viesiem atpūtai Ventspils Zilā karoga pludmalē.

Minētie pasākumi tiks realizēti, ja Ventspils pilsētas pašvaldības policijas projekts ''Zivju resursu kontroles aprīkojuma papildināšana, pludmales drošības un aprīkojuma izveide, uzlabojot glābšanas posteņa ēkas infrastruktūru'' tiks atbalstīts Eiropas Jūrlietu un Zivsaimniecības fonda ''Latvijas Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai 2014.-2020.gadam'' atklātajā projektu konkursā.

Projekta atbalsta gadījumā to plānots realizēt 2021.–2022. gadā par kopējo summu 203 000 eiro, no kā 90% tiks līdzfinansēti no Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda budžeta.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Barons (Freiherr) 29.03.2021, 17:39:03

    'To Torn kadreiz bij smukk stāvet iekš līdzen liedag,le zinat.

  • 0
    tiešām suns 30.03.2021, 12:14:26

    jā, mammai foto ir melnbalti.. interesanti paskatīties kā daba mainās...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: