SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” Ventspilī urologu komandai pievienojusies jauna speciāliste sertificēta uroloģe, bērnu ķirurģe Dr.Edīte Kurmiņa.

Daktere konsultē pacientus ar uroloģiskām saslimšanām slimnīcas stacionārā, kā arī uzsāk ambulatoro pacientu pieņemšanu. Ārste konsultēs ambulatori gan pieaugušos, gan bērnus ar iepriekšēju pierakstu slimnīcas reģistratūrā katru pirmdienu un trešdienu laikā no plkst.12:00-15:00, bet otrdienās no plkst.9:00 līdz 12:00. Pieejamas gan valsts apmaksātas (pacientu iemaksa 4 EUR), gan maksas konsultācijas (28 EUR).

Urologs ir ārsts, kurš, specializējas visa veida uroloģiskās un reproduktīvās sistēmas slimību diagnostikā un ārstēšanā. Uroloģiskās saslimšanas var būt dažāda vecuma iedzīvotājiem. Sūdzību gadījumā, svarīgi savlaicīgi vērsties pie speciālista, lai pēc iespējas ātrāk noskaidrotu sūdzību cēloni un, nepieciešamības gadījumā, ārstēšanu varētu uzsākt nekavējoties.

Uz konsultāciju pie Ventspils slimnīcas urologiem iespējams pieteikties, zvanot uz slimnīcas reģistratūru pa tālruni 636 24665, vai klātienē slimnīcas reģistratūrā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: