Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils aicina apmeklēt bezmaksas semināru ''Darba tirgū nepieciešamās prasmes''. Pasākums notiks 12. septembrī plkst.11 Galvenajā bibliotēkā. Semināru vadīs socionikas konsultante un pasniedzēja Evija Čeprova.

Socionikas konsultante un pasniedzēja, personāla atlases projektu vadītāja Čeprova ir autore neskaitāmām publikācijām par cilvēku raksturiem un savstarpējām attiecībām, profesionālajām spējām un piemērotību darbam. Viņa vada seminārus visdažādākajām auditorijām, palīdzot cilvēkiem atrast piemērotāko nodarbošanos, profesiju.

Pasākuma gaitā tiks sniegts ieskats par to, kas noteikt cilvēku stiprās un vājās puses, un kā tās izmantot darbā, kā atrast ''īstos'' darbiniekus un ''īsto'' profesiju.

Čeprova ir arī socionikas portāla Cilvēkutipi.lv idejas autore un galvenā redaktore.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Kriska 12.09.2020, 17:18:18

    Gaidīsim info par pasākumu. Cik cilvēku atnāca: darba devēji vai meklētāji. No raksta īsti nevar saprast kādai auditorijai domāts pasākums.
    Manas aizdomas , ka pasākums izgāzās.

  • -2
    sranskis 13.09.2020, 23:53:54

    Šīte un mums lasīs lekcijas? Nu piedodiet!

  • 0
    vent_biblioteka 14.09.2020, 09:55:15

    Seminārā piedalījās 34 apmeklētāji, kurus interesēja semināra tēma. Tie bija ne tikai Ventspils pilsētas un novada iedzīvotāji, bet arī no citām Kurzemes vietām- Talsiem, Kuldīgas, Saldus, Liepājas un Dundagas. Pēc semināra tā dalībnieki atzinīgi novērtēja iegūtās zināšanas, kuras noderīgas gan darba devējiem, gan ņēmējiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: