No 16. līdz 23. februārim Bite izsludina pieteikšanos slavenību līdzinieku konkursam.

Jebkurš Latvijas iedzīvotājs var pierādīt savu līdzību kādai vietēja vai pasaules mēroga slavenībai, iesūtot savu fotogrāfiju. Konkursa uzvarētājs iegūs vienreizēju iespēju piedalīties foto sesijā pie Latvijā atzītā fotogrāfa Andreja Zavadska, savukārt par slavenības līdzinieka stilu rūpēsies stiliste Līga Krūze.

 

Fotogrāfiju jāsūta uz e-pasta adresi slaveniba@bite.lv, norādot, kurai slavenībai dalībnieks ir līdzīgs. Visas konkursa dalībnieku fotogrāfijas tiks publicētas un būs publiski pieejamas interneta vietnē bifri.lv. Pieteikumus vērtēs konkursa organizatori sadarbībā ar Andreju Zavadski un Līgu Krūzi.

 

„Protams, katrs cilvēks ir unikāls un interesants, tomēr dažreiz dzīvē gadās, ka viens cilvēks līdzinās kādam citam. Šādu sižetu esam izspēlējuši BiFri reklāmas kampaņā, un tagad vēlamies uzaicināt arī Latvijas iedzīvotājus apliecināt savu līdzību kādam svešiniekam. Kā rāda pieredze, visvairāk līdzinieku konkursiem piesakās cilvēki, kas līdzinās tādām klasiskām pasaules mēroga slavenībām kā Britnija Spīrsa, Džonijs Deps, Toms Krūzs, taču ceram atrast arī kādu vietēja mēroga zvaigznes līdzinieku, piemēram, otru seriāla Ugunsgrēks Leonu vai populāro prātnieku Renāru Kauperu,” komentē Bite Latvija marketinga vadītāja Kristīne Britāne.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: