Valsts svētku brīvdienās no 1. līdz 4. maijam plānotas izmaiņas tikai Ventspils pilsētas sabiedriskā transporta kustībā. Starppilsētu maršrutu autobusi šajās brīvdienās kursēs pēc pašlaik spēkā esošiem sarakstiem.

Piektdien un sestdien, 1. un 2. maijā, sabiedriskā transporta maršrutos autobusi kursēs kā sestdienās, bet svētdien un pirmdien, 3. un 4. maijā, sabiedriskais transports kursēs kā svētdienās.

Pasažieru ērtībām, maršrutā Nr.8 ''Staldzene - Autoosta'', kas kursē līdz briežu dārzam, nozīmēts lielas ietilpības autobuss reisos, kas atiet no pilsētas plkst.8.40 un plkst.10.40. Papildus atjaunots reiss no pilsētas uz Staldzeni plkst.17.55 (apkalpo mazas ietilpības autobuss), kas no briežu dārza atpakaļ uz pilsētu kursē plkst.18.25.

Pēc pasažieru lūguma brīvdienās atjaunots reiss maršrutā Nr.22 ''Inženieru iela - Celtnieka iela'', kas no Celtnieku ielas uz pilsētu atiet plkst.22.30.

Plānojot braucienus ar sabiedrisko transportu svētku dienās, pasažieriem jāatceras, ka vēl aizvien sabiedriskā transporta pakalpojumi Ventspils pilsētā tiek organizēti, pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu Nr.103, kā rezultātā ir ieviesti pārvadājamo pasažieru skaita ierobežojumi, nosakot, ka vienlaikus autobusā var atrasties ne vairāk kā 50 % no kopējā sēdvietu skaita.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: