Noslēdzies Ventspils pilsētas domes rīkotais konkurss ''Ziemassvētki 2019'', kura ietvaros tika vērtēti svētku noformējumi ēku fasādēm, skatlogiem un pagalmiem. Konkursā šogad tika vērtēti 26 svētku noformējumi.

Konkursa žūrijas komisija vērtēja svētku noformējumus četrās nominācijās, apskatot tos uz vietas dabā, par labākajiem atzīstot:

- ''Labākais publiskās ēkas svētku noformējums'' - kafejnīcas ''ĒRMANĪTIS'' rotājums;
- ''Labākais skatlogu un/vai ieejas mezglu svētku noformējums'' - veikala ''ĶOCIS'' skatlogu rotājums;
- ''Labākais dzīvojamās ēkas svētku noformējums'' - dzīvojamās ēkas Saules ielā 123, rotājums;
- ''Labākais izglītības iestādes ēkas svētku noformējums'' - Ventspils 3. vidusskolas rotājums:
- ''Skatītāju simpātija'' uzvarētājs tika noteikts aptaujā, kurā visvairāk balsu saņēma dzīvojamās ēkas Bišu ielā 4 rotājums.

Uzvarētāju apbalvošana paredzēta Ventspils pilsētas domes 17. janvāra sēdes laikā.

Papildus iepriekš minētajiem svētku noformējumiem, konkursa žūrijas komisija atzinīgi novērtēja arī dzīvojamās ēkas Kalēju ielā 30, skatlogu noformējumu skaistumkopšanas salonam ''Romance'' un veikalam ''Bižutērija'', ēkas rotājumu kafejnīcai ''Skroderkrogs'' un veikalam ''Šokolāde'', kā arī izglītības iestāžu PII ''Bitīte'' un Centra sākumskolas svētku noformējumu.

Ventspils pilsētas dome ik gadu organizē Ziemassvētku noformējumu konkursu, lai izteiktu atzinību un pateicību skaistāko rotājumu veidotājiem, kas ar savu darbu vairo svētku sajūtu Ventspils pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: