Ventspils Tūrisma informācijas centrs starptautiskajā tūrisma gadatirgū "Balttour 2011” Rīgā prezentēs jauno tūrisma bukletu unī Mazbānīša jaunajai trasei veltītu izdevumu, ko sagatavojis Ventspils muzejs.

Izstādes laikā pie Mazbānīša lielā foto notiks bildēšanās kopā ar atraktīvo pasažieri un ventiņu stāstnieci Līgu Reiteri. Varēs palūkot arī viņas ceļojumu čemodāna saturu, kas pārsteigs ar ventiņpusē ražotām lietām. Pirmo reizi amatnieku saražotos dārgumus ar jauno zīmolu „Ražots Kurzemē” tirgos Amatu mājas suvenīru salons „Ventiņ pūrlād’”.

Ventspilnieki kopā ar sadarbības partneriem Talsu novada Tūrisma informācijas centru un Kuresāres pašvaldības domi būs atrodami ERAF projekta „Viens atvaļinājums – divas valstis" stendā. Stendā strādās arī vairāku Ventspils pilsētas un novada naktsmītņu, tūrisma aģentūras „Tobago” un „Vega” pārstāvji un profesionāli gidi.

Jāatzīmē, ka jau šopavasar gidiem atkal būs iespēja pieteikties Ventspils gidu kursos, kas notiek reizi trīs gados. Pēc eksāmena sekmīgas nokārtošanas kursu beidzējiem izsniedz speciālas Ventspils gidu apliecības, kas klientiem garantē kvalitatīva pakalpojuma saņemšanu.

Lai veicinātu Ziemeļkurzemes tūrisma piedāvājumu popularizēšanu tūrisma izstāžu apmeklētājiem – iedzīvotājiem, tūrisma firmu pārstāvjiem, gidiem, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem u.c. apmeklētājiem, projekta ietvaros tika izstrādāti Sāmsalas un Ziemeļkurzemes reģionam kopīgi tūrisma maršruti.

Tie izstādē tiks prezentēti jaunajos bukletos „Ziemeļkurzemes tūrisma maršruti”, kas izdoti piecās valodās. Īpaši noderīgs izdevums varētu būt jaunās prāmju līnijas Ventspils – Sāremā – Gotlande pasažieriem. Līniju plānots atklāt jau šovasar. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: