BK "Ventspils" spēlētāja Ronalda Zaķa atveseļošanās no smagās traumas norit pēc plāna, pastāstīja komandas ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

Kā ziņots, Zaķis pagājušā gada 19.septembrī notikušajā pārbaudes spēlē ar Palangas "Naglis" komandu sarāva ceļgala krustenisko saiti.

Rībens pastāstīja, ka basketbolista atveseļošanās norit kā plānots un bez sarežģījumiem, tomēr nekādas prognozes par Zaķa iespējamo atgriešanos laukumā netiek izteiktas.

"Mēs nevēlamies neko sasteigt, lai pēc tam nebūtu vēl trakāk," aģentūrai LETA pastāstīja Rībens. "Šobrīd neviens nevēlas izteikt kaut kādas prognozes par viņa atgriešanos laukumā, jo nav jēgas lieki noslogot spēlētāju ar tādām domām. Ja spēlētājs jutīs, ka viņam tiek uzspiests vai noteikts konkrēts termiņš, tas var atstāt psiholoģisku iespaidu turpmākajā karjerā."

"Ja viņš mums varēs palīdzēt jau šajā sezonā, tas būs lieliski. Taču mēs vairāk sliecamies tikai uz nākamo sezonu," Rībens izteicās par iespējamo Zaķa atgriešanos basketbola laukumā.

Rībens atzina, ka šobrīd Zaķis aizvada vieglus treniņus pēc individuālas programmas, bet līdz specifiskām basketbola kustībām vēl ir tāls ceļš ejams.

"Nepietiek tikai ar to, ka viņš var normāli paskriet vai uzlēkt. Lai atgūtu sportisko formu, ir jāveic arī vairākas specifiskas basketbola kustības, bet līdz tām Zaķim vēl kādu laiku ir jāpagaida," pašreizējo situāciju ar basketbolista veselību raksturoja Rībens.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: