Ceturtdien Olimpiskā centra Ventspils Basketbola hallē norisināsies pilsētas bērnu, jauniešu un pieaugušo invalīdu Ziemassvētku sporta spēles, kuras organizē Ventspils Invalīdu biedrība.

Sporta spēļu organizēšanas mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, pilnveidot un attīstīt bērnu, jauniešu un pieaugušo personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem sporta sacensību tradīcijas un sekmēt dalībnieku iekļaušanu sabiedrībā un savstarpējo sportistu draudzību. Sporta spēlēs aicināti piedalīties Ventspils Invalīdu biedrības biedri, seniori, atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš audzēkņi.

Dalībnieki varēs izmēģināt prasmes galvenokārt komandu sacensībās – stafetēs un bumbu spēlēs –, kā arī un dažādos individuālos uzdevumos, pēc kurām sportisti tiks arī apbalvoti ar saldumu balvām , diplomiem.

Pasākums tiek organizēts ES projektā Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī, kurā Invalīdu biedrība sniedz pakalpojumu Personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem veselīga un aktīva dzīves veida veicināšanas pasākumi un sporta spēles.

Sporta spēļu sākums plkst. 10.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: