Šodien atklātas Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa jaunās telpas Ventspilī, Ostas ielā 33.

Apskati fotogrāfijas!

Ventspils policijas iecirknis šīs nedēļas sākumā jau daļēji sāka darbu jaunajā vietā, atstājot telpas Kuldīgas ielā, kas jau gadiem ilgi ir ļoti sliktā stāvoklī.

Policijas iecirkņa jauno telpu atklāšanā piedalījās iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V), VP priekšnieks Artis Velšs, VP Kurzemes reģiona pārvaldes vadība, pārvaldes iecirkņu priekšnieki, Ventspils policijas iecirkņa darbinieki, kā arī Ventspils pašvaldības, pašvaldības policijas, Valsts robežsardzes, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Jūras spēku pārstāvji.

Līdz ar pārvākšanos tiek atbrīvota ēka Kuldīgas ielā 4, kas ir viena no divām ēkām, kur līdz šim atradās Ventspils policijas iecirknis. Blakus esošajā kultūrvēsturiski nozīmīgajā ēkā Kuldīgas ielā 2 līdz šī gada jūlijam vai augustam joprojām atradīsies policijas dežūrdaļa, Kriminālpolicija un īslaicīgās aizturēšanas izolators.

Jaunajās telpās Ostas ielā policija pagaidām atradīsies ceturtajā stāvā, bet līdz šī gada vasarai plānots izremontēt ēkas pirmo stāvu, ierīkojot tajā arī īslaicīgās aizturēšanas izolatoru. Kad tas būs paveikts, policijas iecirknis uz jaunajām telpām varēs pārcelties pilnībā, skaidroja VP Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.

No 1.februāra jaunajās telpās darbu sākusi Ventspils iecirkņa vadība, lietvedības grupa, Kārtības policijas nodaļas iecirkņu inspektori, atļauju sistēmas inspektors.

Kā pastāstīja IeM preses pārstāve Gunta Skrebele, pārceļoties uz jaunajām telpām, tiks samazināti Ventspils policijas iecirkņa un robežsardzes pārvaldes administratīvie izdevumi, vienlaikus nodrošinot darbiniekus ar ikdienas pienākumu veikšanai daudz piemērotākām telpām, nekā tas ir patlaban.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: