Informējam, ka Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīca ir piesaistījusi kvalificētu audiologopēdu Elzu Romani, kura Ventspilī ir uzsākusi stacionāra pacientu ārstēšanu un ar 11.septembri uzsāks ambulatoro pacientu pieņemšanu.

Audiologopēds ir funkcionāls un augsti kvalificēts speciālists, kurš veic pacienta runas/valodas, komunikācijas spēju, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju un rehabilitāciju. Konsultācijas tiek piedāvātas gan pieaugušajiem, kuriem ir komunikācijas un rīšanas traucējumi, gan arī bērniem.

Audiologopēds var palīdzēt bērnam ar šādām veselības problēmām:

  • specifiski runas un valodas attīstības traucējumi;

  • aizkavēta attīstība;

  • mācīšanās un iemaņu attīstību traucējumi.

Elza Romane pieņem pacientus ambulatori katru trešdienu no plkst. 14.00 līdz 18.00, Ventspils slimnīcas Neiroloģijas nodaļā, fizioterapijas kabinetā (4.stāvs). Audiologopēda pirmreizējas konsultācijas cena ir 25.00 EUR. Cena par nodarbību (30 min.) ir 10.00 EUR, bet par nodarbību (60 min.) maksa ir 17.00 EUR.

Dodoties vizītē pie audiologopēdes Elzas Romanes, aicinām līdzi ņemt iepriekš veiktos izmeklējumus un analīzes, ja tādas ir. Pieteikties uz ambulatoro konsultāciju pie audiologopēda var zvanot uz slimnīcas reģistratūru pa tālruni 636 24665 vai klātienē.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: