Bērnu parkā Fantāzija noslēgusies triecienabsorbējošā gumijas segumus ieklāšana, kas tagad atrodas zem visām rotaļu iekārtām 920 kvadrātmetru platībā.

Uzklausot iedzīvotāju priekšlikumus, Ventspils pilsētas pašvaldība realizēja iespēju bērnu parkā triecienabsorbējošo gumijas segumu ieklāt zem visām rotaļu iekārtām, kur līdz šim bija smilšu segums. Tāpat tika uzstādīts jauns tramplīna batuts.

Savukārt Bērnu pilsētiņā triecienabsorbējošais gumijas segums zem visām rotaļu iekārtām 1662 m2 platībā tika uzklāts jau 2018. gadā. Līdz ar to Ventspils bērnu parkos zem visām rotaļu iekārtām ir izbūvēts krāsains un elastīgs gumijas segums.

Programmā Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta saņemti daudzi atzinīgi vārdi par jauno segumu un vecāki vairākkārt ierosinājuši to ieklāt arī zem visām citām rotaļu iekārtām.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Nah Nahs VI 06.08.2019, 18:04:19

    Tas akurāt tīkami slinkām mammelēm,kuras nevīžo saslaucīt smilktis,kas no bērnu zandalītēm mājās izbirst...
    Smilšu segums bija gana labs gadu desmitiem.Un lēts,un dabisks.

  • -3
    keda 07.08.2019, 10:59:39

    Atkal jau ar savām senīlajām domām.. Bija labs gadu desmitiem.... Atceros, kad Ventspilī sāka mainīt vecās trotuāru plāksnes pret jaunām, arī bija cilvēki, kas kliedza, ka 40 gadus nostāvēja, nevienu netraucēja, nafig tagad bardaku taisīt... Nez, cik bieži esi bijis bērnu parkos un redzējis, kādas tās smiltis bija, bet varu paskaidrot, ka tās ātri vien pārvērtās netīros putekļos, vienalga, vai tās papildināja vai ne. Ja tā drusku padomātu, ka tāds gumijas segums varbūt izmaksā dārgāk, bet tālāk tak ir labaks visiem. i kopšana, i lietošana patīkamāka un gan jau arī lētāka. Noskalo un miers, nevis regulāri papildini, sijā un vēl nez ko. Mājās tak uz grīdas tev nav klons, ne, kas gadu simtiem varbūt pat tika uzskatīts par labu segumu ;)

  • -1
    krustmateflorence. 07.08.2019, 04:56:43

    Vai tās programmas nosaukumā ar vārdu "mazulis" domāts pats atstādinātais deputāts?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: