20. jūlijā plkst. 13 Ventspils ielās izbrauks vairāki tūkstoši motobraucēji tradicionālajā “Kurland bike meet” dalībnieku parādes braucienā.

Plānotais maršruts: Vasarnīcu iela, Lielais prospekts, Ventas tilts, Embūtes, Celtnieku, Talsu, Lidotāju iela, Ventas tilts, Sarkanmuižas dambis, Lauku, Kuldīgas, Jūras, Vasarnīcu iela, Ostas ielas promenāde. Noslēdzoties parādes braucienam, no plkst. 14 krastmalā būs aplūkojami motobraucēju spēkrati, apmeklētāji varēs iepazīties ar klasiskajiem angļu motocikliem “Triumph”, dzirdēt grupas “Bad Habits” koncertu, kā arī piedalīties “Gymkhana” veiklības braucienos.

Organizatori informē, ka motobraucēju parādes stāšanās laikā no plkst. 12 līdz 13.30 tiks slēgta transporta kustība Vasarnīcu ielā no Aizsaules ielas līdz Riņķa ielai, savukārt, pasākuma vajadzībām krastmalā satiksmei tiks slēgta Ostas ielas promenāde posmā no Lielās ielas līdz Pils ielai no plkst. 12 līdz 16.30.

Parādes brauciena laikā no plkst. 13 līdz 14 būs traucēta sabiedriskā transporta kustība un iespējama maršrutu autobusu kavēšanās.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Pipars 17.07.2019, 19:36:44

    Pagājušo nedēļ Jēkabpilī motofestivāla laikā uz gājēju pārejas notika smags negadījums,kurā cieta 3 cilvēki.
    Vai motobraucēju saieta organizatori kopā ar policiju ir parūpējušies par drošu parādes brauciena norisi,vai ir apzināti potencionāli bīstamie krustojumi un gājēju pārejas?

  • -3
    Ventspils Kultūras centrs 19.07.2019, 09:48:04

    Esam informēti par negadījumu Jēkabpilī moto parādes laikā un jāpiekrīt, tas ir satraucoši. Kopā ar Valsts policijas darbiniekiem esam izskatījuši visdažādākos iespējamos scenārijus un iespēju robežās parūpējušies par drošu moto parādes norisi Ventspils ielās. Parādi pavadīs vairākas Valsts policijas automašīnas, kā arī tiks slēgti vairāki ielu krustojumi. Aicinām pilsētas iedzīvotājus un viesus vērot parādi, atrodoties drošā vietā un nekādā gadījumā netuvoties ielas braucamajai daļai vai šķērsot gājēju pārejas tās laikā, ko gājējiem arī nosaka Ceļu satiksmes noteikumi šādos gadījumos. Īpaši aicinām vecākus pieskatīt bērnus, kuru rīcība bieži vien var būt neprognozējama. Parādes maršruta kopgarums ir vairāk kā 15 kilometri un norobežot to ar barjerām diemžēl nav iespējams.

  • -1
    Pipars 19.07.2019, 14:06:57

    To Kc.
    Pareizi ir,visu ar barjērām nemaz nevajag norobežot.
    Bet krustojumos ar luksaforiem un krustojumos,kuros kollonai nav priekšroka vajag satiksmes reguletājus.
    Ja kollona ir izstiepusies pāris km garumā,tad priekšgalā braucoša policijas mašina nemaz nav pamanāma un var uzskatit ,ka tās nemaz nav.
    Atrumam arī nevajadzetu but lielākam par 40 km stundā vai 30 kā pie skolām.

  • 0
    herberts 19.07.2019, 22:18:43

    Varbūt esmu jau vecs muļķis bet nekad neesmu sapratis kāpēc šiem ....brāļiem jādod iespēja izrādīties ierobežojot sabiedrības tiesības? Fakts, ka šī izrādīšanās nepieciešamība kaut kur robežojas ar mazohismu, bet pilsētas valde , kas to pieļauj, arī tāda pati?

  • 0
    A.n.i.t.a 20.07.2019, 17:43:08

    Šis viss ir tāds savdabīgs praids, attiecīgi orientētiem, nu apmēram tā.

  • -3
    ventspilnieks 36,7 20.07.2019, 22:16:08

    Šitais moto-praids, ja kādam labpatīk tā saukt, silda ekonomiku - gan pilsētas, gan valsts. Un par CO2 izmešiem arī ir samaksājuši :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: