Pēc pašvaldības SIA “Ventspils reiss” iniciatīvas, vienojoties ar būvdarbu veicēju, Kurzemes ielas remonta laikā pasažieru ērtībām izveidota pagaidu autobusu pietura, kurā varēs apstāsies gan pilsētas, gan starppilsētu autobusi, kas kursē Rīgas virzienā pēc plkst.7 no rīta.

Pašlaik Kurzemes ielā izveidota pagaidu autobusu pietura, kas novietota posmā starp Rindas un Siguldas ielu un kuru apkalpos gan pilsētas maršrutu autobusi (virzienā uz Pārventu), gan starppilsētu autobusi, kas dodas Rīgas virzienā.

''Ventspils reiss'' norāda, ka, turpinoties Kurzemes ielas remontam, pagaidu pieturas novietojums var tikt mainīts, kā arī iespējami periodi, kad veicamo remontdarbu dēļ pieturu nebūs iespējams apkalpot.

Starppilsētu reisu pasažierus aicināti iekāpšanai autobusā tomēr izvēlēties autoostu.

Tāpat tiek atgādināts, ka autobusi, kas atiet no Ventspils autoostas līdz plkst.7 no rīta Rīgas virzienā un reiss uz Jelgavu plkst.7:10 no autoostas, kursē caur Pārventu un uzņem pasažierus pieturās “Viesnīca “Vilnis”” un “ Tārgales iela pie Siguldas ielas”.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Braucēja 16.05.2019, 08:50:56

    Un kā ar tiem reisiem, kas no Rīgas uz Ventspili? Kur tiem ir pagaidu pietura? Vai tikai pie bijušā kinoteātra?

  • 0
    Ventspilsreiss 16.05.2019, 13:31:39

    Reisiem, kas iebrauc Ventspilī no Rīgas puses, Kurzemes ielā pagaidu pietura jau ir izveidota agrāk, un tā atrodas pirms degvielas uzpildes stacijas VIADA (bijušais LUKOIL). Pārventas iedzīvotājiem tāpat iespējams izmantot pieturu "Kustes dārzs". Atgādinām, ka vakara reisi, kas ienāk Ventspilī pēc plkst.21:00, kursē caur Pārventu (pa Tārgales ielu)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: