Sākot no 13. maija līdz 24. maijam, var pieteikt bērnu vecumā no 13 līdz 14 gadiem darbam vasaras brīvlaikā, aizpildot un iesniedzot iesniegumu skolas sociālajam pedagogam vai Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā.

Iesnieguma veidlapu vasaras nodarbinātībai iespējams saņemt Sociālajā dienestā vai arī Ventspils portālā ventspils.lv. Sociālais dienests visus pieteikumus reģistrēs rindas kārtībā.

Bērni vecumā no 13 līdz 14 gadiem varēs būt nodarbināti ne ilgāk par 4 stundām dienā un ne vairāk par 20 stundām nedēļā.

Pašvaldība nodrošinās līdzfinansējumu darba devējam bērna darba samaksai 100% apmērā no valstī noteiktās minimālās stundas tarifa likmes pusaudžiem.

Bērni un jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem, kuri iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs, darbam vasaras brīvlaikā varēs pieteikties elektroniski no 15. maija Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) mājas lapā www.nva.gov.lv.

Plašāku informāciju iespējams saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, pašvaldības portālā ventspils.lv, kā arī Ventspils Sociālā dienesta „Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: