Piektdien, 22. martā plkst. 17 Galvenajā bibliotēkā ikviens interesents aicināts uz sarunu vakaru “Pāri robežām”. Pasākumā piedalīsies četri dažādu jomu profesionāļi, kuri dalīsies savos dzīves un pieredzes stāstos.

Sarunu vakarā četri interesanti cilvēki, kuri regulāri izaicina sevi augstu mērķu sasniegšanai, dalīsies ar klausītājiem pieredzes stāstos, kur uzdrīkstējušies un no dzīves paņēmuši vairāk.

Agnese Slišāne, ekonomiste un komercdarbības virzītāja dalīsies ar pieredzes stāstu “Robežderīgums”, Dace Meiere. tulkotāja un grāmatu pārrakstītāja pastāstīs par spītības un slinkuma robežām, Līga Peiseniece, skolotāja – iedrošinātāja un Banku Augstskolas prorektore, iedvesmos dalībniekus darīt un nebaidīties, savukārt Edgars Plētnieks, vēsturnieks un Raunas vidusskolas direktors, pastāstīs par savu pieredzi stāstā “Stāvēt uz robežas”.

Sarunu vakaru “Pāri robežām” jau piekto reizi organizē Ventspils Valsts 1. ģimnāzija sadarbībā ar Ventspils bibliotēku. Pasākumā aicināts ikviens interesents, kurš vēlas sevi iedvesmot jaunu lietu darīšanai un domāt plašāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: