Ventspils pilsētas pašvaldība, lai atbalstītu pilsētā deklarētos bērnus ar invaliditāti, pensionārus un personas ar invaliditāti, izmaksās Lieldienu pabalstu.

Iesniegumus pabalsta saņemšanai sāks pieņemt no 11. marta līdz 31. maijam.

Materiālā atbalsta sniegšanai pašvaldība šogad atvēlējusi vairāk kā 200 tūkstoti eiro. Plānots, ka pabalstu Lieldienās varēs saņemt 7220 ventspilnieku, no tiem 120 būs bērni ar īpašām vajadzībām.

Pabalstu 29 eiro apmērā varēs saņemt pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas) nepārsniedz 338 eiro, kā arī visi bērni ar invaliditāti neatkarīgi no ģimenes ienākumu līmeņa.

Plašāku informāciju par pabalsta izmaksas kārtību var saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, vai interneta mājas lapā ventspils.lv, kā arī sociālajā tīklā Facebook.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    cits kurzemnieks 08.03.2019, 05:13:42

    Bērnus ar invalidāti un pieaugušos invalīdus noteikti vajag atbalstīt,bet kas attiecas pārējiem,tad tur būtu kārtīgi jāizvērtē.
    Tuvākā nākotnē tiks pasludināts spriedums iespējamam noziedzniekam par smagiem noziegumiem,kuram tiks konfiscēca arī manta.Pēc vakar dzirdētās informācijas tam cilvēkam var konfiscēt kontos noguldītos vairākus simtus mijonus eiro.,kuri ir iegūti noziedzīgā ceļā.
    Tātad,tieši liela daļa pensionāru ir devuši lielu % balsu skaitu,lai tā persona būtu pie varas daudzus gadus Venspilī.Vai tādus var pabalstīt?Kur morāle?Tos 200 000 labāk sadalīt invalīdiem.
    Protams,tāds ir likums un visi citi aplamie lēmumi,bet pie tā ir jāpiedomā.

  • 0
    kristofers 08.03.2019, 09:38:31

    Tie, kas sēž augstos krēslos, visādi cenšas, lai tie paši invalīdi šos pabalstus nesaņemtu. Nez, ja ietupinās A.L., šī visatļautība turpināsies???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: